Yrityksemme

DigiMonni Oy on  moduulitalojen jälleenmyyjä Suomessa. 


Jos unelmoit talon rakentamisesta mahdollisimman vaivattomasti, silloin aidosti muuttovalmis DigiMonni talo on juuri sinua varten.

Allekirjoitat vain sopimuksen talopaketista  ja annat DigiMonni-tiimin hoitaa projektin alusta loppuun saakka.  

Tällöin voit olla varma,että saat laadukkaan talon selkeällä hinnoittelulla lyhyelläkin aikataululla.


Valmis talo on epäilemättä kaikkein nopein ja helpoin tapa oman kodin rakentamiseen.


Moduulitalo valmistetaan kokonaan Viron tehtaalla, joten se valmistuu ilman huonon sään tai vuodenajan aiheuttamia mahdollisia viivästyksiä.

Tehtaalta lähtiessä on talossa kaikki valmiina ja sinulle ei tule yllättäviä lisäkustannuksia.


Miksi moduulitalo?

Moduulirakentaminen on helppoa, turvallista ja taloudellista rakennutttajalle. Säästämme luontoa rakentamalla talon sisätiloissa tehtaallamme. Valmis talo toimitetaan kuorma-autolla tontille ja nostetaan perustalle nosturilla. Tehdasympäristössä rakennettavaan taloon ei vaikuta sääolosuhteet ja sisätiloissa on kuivaa, lämmintä sekä puhdasta. Talon rakennusprosessi ei myöskään viivästy sääolosuhteiden takia.

Kun rakennat moduulitalon saat tarkan hinnan heti tarjousvaiheessa ennen rakentamisen aloittamista. Työmaalla puoliksi rakennettujen elementtitalojen ja muiden puolivalmisteiden kustannukset ovat yleensä epäselviä, ja siksi kannattaa aina harkita tarkasti budjetoitua moduulitaloa. Asiakkaana sinun ei myöskään tarvitse keskittyä rakennusprosessiin juuri ollenkaan. Säästät aikaa koska tarve käydä työmaalla poistuu kokonaan ja talo valmistuu nopealla aikataululla tehtaalla, työmaalla rakennettu talo taas voi kestää useita kuukausia ja pahimmassa tapauksessa vuosia rankentaa.

Pienemmät talot toimitetaan yhdessä moduulissa. Suuremmat talot taas voivat koostua useammasta osasta. Moduulirakentamista voidaan myös hyödyntää monikerroksisissa rakennuksissa. 


Moduulitaloa voidaan siirtää paikasta toiseen lukuisia kertoja. Siirtoa varten tarvitaan nosturi ja kuljetuskalusto.

Suurin etu on että saat talon täydellisenä muuttovalmiina pakettina toimitettuna tontillesi. Sinun ei tarvitse istua tapaamisissa eri urakoitsijoiden ja alihankkijoiden kanssa, sillä meillä on jo valmiiksi taitava tiimi kasassa tehtaallamme. Vältyt myös työmaajätteen kuluista ja liasta joka syntyy työmaalla monen kuukauden ajan.

Tiimimme

Heikki Kaikkonen

heikki@digimonni.fi

Arkkitehti

Jani Luostarinen

jani@digimonni.fi

Tekninen tuki ja energia-asiantuntija

Niina Kyllönen

niina@digimonni.fi

Asiakaspalvelu ja myynti

Mika Hakkarainen

mika@digimonni.fi

Tuotantovastaava

Annika Määttä

annika@digimonni.fi

Asiakaspalvelu ja myynti

Juha Frant

juha@digimonni.fi

Talotekniikka

Ota yhteyttä niin autamme sinua

unelmiesi toteuttamisessa!


Digimonni Oy 

Y-tunnus 3262748-1 


Kalevalantie 3

90570 Oulu

myynti@digimonni.fi